Logo

Aangemoedigd door WIEK: delen is vermenigvuldigen

wiek van engelenburg theater in school 2bemoved samenwerkingsverband

WIEK is een samenwerkingsverband tussen bedrijven die elkaar vinden in het geloof dat theater een prachtig medium is om de wereld een beetje mooier te maken én dat delen vermenigvuldigen is. Vandaar WIEK, de wieken van de molen vormen het teken van vermenigvuldigen (de X) en door samen te werken kunnen zij meer wind vangen, waardoor de molen sneller gaat draaien.


Wiek is ook een deftig woord voor vleugel en op deze vleugel worden de partners gedragen. De oorsprong van deze vleugel ligt in het logo van het bedrijf dat in 1997 begon met het zoeken van talenten en krachten in mensen, om deze mensen vervolgens te laten vliegen.


Partners in WIEK moedigen elkaar aan. Zij willen elkaar verder brengen. Dat kan ook alleen, maar zij geloven dat ze samen verder komen. Ze kijken verder dan hun neus lang is en willen hun kennis en ervaring delen met elkaar en hun omgeving en daar wordt de wereld mooier van.
Dit doen zij via verhalen op scholen, bedrijven en de Nederlandse schouwburgen. Elk met hun eigen expertise: educatie, business entertainment en vrije voorstellingen.

De partners zijn: Theater in School2BEmoved Business EntertainmentVan Engelenburg Theaterproducties

Reacties

Reageer

Uw naam
Uw emailadres
Uw opmerking