Logo

Zandtekenaar Monique Groffen tijdens kerstconcert Pieter Aafjes

0
tag

Zandtekenaar Monique Groffen tijdens kerstconcert Pieter Aafjes

Magische momenten tijdens kerstconcert Pieter Aafjes

Zaterdag 9 december jl. gaf de Koninklijke Harmonie Pieter Aafjes voor een volle kerk o.l.v. Arjan Gaasbeek het 27e kerstconcert. Jurriën van der Veer mocht een concert vol afwisseling en muzikale hoogte punten presenteren. Ook dit jaar weer een speciale gast namelijk zandtekenaar Monique Groffen. 

Op magische wijze liet zij de tekeningen in het zand verschijnen o.a. tijdens het stuk El Arca de Noé. Dit uit tien onderdelen bestaande stuk werd ook deze avond weer op indrukwekkende wijze uitgevoerd door het orkest. Met mooie solo's, grootse tutti passages en een overweldigend slot waar dirigent Arjan Gaasbeek weer alle registers opentrok van zijn orkest. Visueel werd het verhaal van dit werk door Monique Groffen fantastisch in beeld gebracht. Dit was nog nooit vertoond en beleefde deze avond de première.
Het kerstverhaal werd op sublieme wijze in het zand getoverd door zand tekenaar Monique Groffen met daarbij de muziek van Pieter Aafjes met het werk "Dream in the Silent Night" maakte dit kerstconcert als afsluiting compleet.

Reacties

Reageer

Uw naam
Uw emailadres
Uw opmerking