Logo

In het nieuws

CIM Solutions Inge Eshuis (12 mei 2017)
Zoals ik afgelopen vrijdagavond ook al tegen Henrike en alle leden van The Big Mo en de Top2000 spelshow heb gezegd, hebben wij van hen genoten tijdens het 25-jarig Jubileumfeest met onze klanten! Nogmaals heel hartelijk dank hiervoor.

Bol.com, Esmee Overbeek
Afgelopen vrijdag ons teamuitje laten verzorgen door Robbin. We hadden al eerder een afspraak gehad om mogelijkheden te bespreken en Robbin dacht hier heel goed in mee en kwam met super leuke suggesties. Uiteindelijk besloten om het ‘ik hou van holland’ spel te doen, maar dan ook met andere leuke spellen van de tv (schreeuw je lelijk, jongens tegen de meisjes etc.). Het was een top avond, Robbin hoort echt helemaal thuis in dit vak en met zijn enthousiasme krijgt hij iedereen mee. De gitarist was een hele leuke toevoeging en zorgt voor een hele leuke sfeer (meezingers!!) Alleen maar super positieve geluiden gehoord vanuit collega’s, ofterwijl: een mega succes! We gaan RB Producties zeker vaker inzetten binnen bol.com.


RTL Licensing & RTL Telekids 31 augustus 2015
Wij hebben Wie is de Mol zeilend gedaan waarbij we de opdrachten op de verschillende eilanden op ons aan het wachten waren.
Erg leuk en goed georganiseerd. Op voorhand was de samenwerking fijn. Wij wilde persoonlijke vragen en diverse producten toevoegen in het spel en dit was geen enkel probleem. Kortom een leuke activiteit waarbij “hoe goed ken je je collega’s” tot uiting komt. Bedankt voor de leuke middag!


Sité Wonen 27 december 2016, Ragonda Visser
We hebben tijdens de kerstborrel van onze organisatie genoten van het Top 2000 spel en het enthousiasme van jullie. Een gezellige avond met hilariteit en natuurlijk een fanatieke strijd tussen de mannen en de vrouwen. Voor herhaling vatbaar.

PV Wonion 17 oktober 2014, Inge
Hartelijk dank voor de gezellige avond die wij gisteravond met collega’s hadden. Eerst heerlijk gegeten (complimenten voor de Radstake) en daarna de top 2000 quiz. Iedereen kwam goed los en deed goed mee. We hebben veel gelachen. Door jouw enthousiasme, je broer live op de gitaar, een echte desk met drukknoppen, een geluksrad, heb je ons een supergezellige avond bezorgd. Echt een aanrader voor een leuk avondje uit. Ga zo door!

Tandarts uit Putten 
De ene dag sta je gaatjes te vullen en de andere dag sta je met volledige focus en een bezweet voorhoofd van spanning , vuur te maken om vervolgens met de juiste sleutel de kluis te openen, FANTASTISCH!

AOV Varsseveld 22 september 2015
Met onze bestuurs/commissieleden hebben we genoten van de Top2000-quiz! Fantastisch hoe jij, door je eigen enthousiasme, iedereen zo mee weet te krijgen in een ontzettend leuk spel! Ook onze complimenten voor Mark, met z’n fantastische gitaarspel, en Jari. We hebben een geweldige avond gehad. Dankjewel.

Auto Venderbosch BV 20 april 2015
Personeels feest gehad en geweldig vermaakt door Robin en zijn team. Niet moeilijk doen, gewoon plezier maken .Zeker aan te bevelen. Hulde.

Van Raam
1. Afgelopen zaterdag hebben jullie onze feestavond tot een geweldige avond gemaakt met jullie nieuwste Show TV Spektakel! Complimenten voor jullie enthousiasme, creativiteit en muzikaliteit! Het was perfect georganiseerd en iedereen heeft genoten. Een echte aanrader dus!

2. Afgelopen zaterdag hebben jullie gezorgd voor een geweldig bijdrage aan ons personeelsfeest.
Wat doen jullie dit geweldig, we hebben van iedereen ontzettend leuke reacties gekregen.
Van elk deel van jullie show ( de top 2000 ) hebben we genoten.
Succes verder! Bedankt hiervoor namens de organisatie van “Van Raam”

Reacties op de nieuwe spelshow: TV Spektakel
” Erg origineel, hilarische en zeer muzikaal’
” Voor ieder wat wils, erg leuk, echt een aanrader”
” Zeer afwisselend”
” Gigantische leuke avond gehad met tv spektakel als erg leuke spelshow”

Datum

Medium