Logo

Samen met een ervaren team ‘ontsaait’ RB Producties elke bijeenkomst en event met hun diverse spelshows.“Het is iedere keer weer een uitdaging om van ieder feest een onvergetelijk succes te maken. Mensen een onvergetelijke dag bezorgen is het mooiste wat er is!”, volgens spelmaster Robbin Breuer. Samen met een jong en creatief team staat hij klaar en denkt met u mee om er een onwijs geslaagd event van te maken! 

Top 2000
Waarschijnlijk bent u bekend met de top 2000 die ieder jaar rond de laatste dagen van het jaar op Radio 2 wordt uitgezonden. Wilt u uw muzikale kennis testen en strijden tegen collega’s of vrienden? Aarzel dan niet en boek de Top 2000.
Onder begeleiding van de muzikanten wordt het spel gespeeld. De show kent verschillende rondes. Handig dus voor tussendoor bij een diner of congres. 
Zo moeten de gasten zo snel mogelijk de live gespeelde intro’s van nummers raden, en wordt de feitelijke kennis getest over bekende muzikale verschijningen uit de jaren ’70, ’80, ’90 en ‘00! Wat was ook alweer de eerste nummer 1 hit van de Queen of Pop? En welk popalbum werd door het Amerikaanse tijdschrift ‘Rolling Stone’ verkozen tot beste album aller tijden?
Maar dat is niet alles. Zorg dat u zelf ook uw stembanden heeft opgewarmd, want deze kan worden op de proef gesteld tijdens de karaokeronde. Welk team of tafel kan de meeste regels meezingen van dat ene bekende Top 2000 nummer?
Het spel is compleet met speldecor en muzikanten. De show belooft één groot muzikaal spektakel.

Coverquiz
Wanneer je op zoek bent naar een uitdagende muziekquiz dan is de coverquiz een absolute aanrader! Test je muziekkennis en strijd tegen collega’s. De creatieve band van RB producties gooit de volumeknop open en zet de tent absoluut op zijn kop. Er worden covers gespeeld van uiteenlopende artiesten uit verschillende genres door een enthousiaste vierkoppige band.Iedere quizronde kent verschillende opdrachten, zoals het raden van de artiest en het nummer, maar er zijn ook pophits omgetoverd tot country of reggaenummers. Wij dagen jou en je gezelschap uit om de juiste artiest en nummer te ontcijferen en zo te ervaren of jij en je collega’s onder tijdsdruk het beste in elkaar naar boven halen.

Pubkwis.

De Pubkwis is dé ideale manier om een afdelingsborrel of bedrijfsfeest te ontsaaien. Daarnaast is het een originele en effectieve manier van teambuilding.
PUBKWIS DOOR HEEL NEDERLAND.
De pubkwis inclusief live band voor muzikale ondersteuning, wordt gespeeld door heel Nederland. Op locatie of in uw eigen bedrijfsrestaurant. Wij werken samen met diverse horeca zaken verspreid door heel Nederland. Op zoek naar een bijzondere locatie? Neem vrijblijvend contact op.Wij verzorgen de quiz met een prachtig decor bestaande uit; quiztafels, rad van Fortuin, groot beamerscherm, geluidstechniek en muzikale ondersteuning. De quiz wordt gepresenteerd door een professionele quizmaster. De pubkwis bestaat uit een aantal rondes in verschillende categorieën, ondersteund door beeld- en geluidsvragen en natuurlijk de RB live band.

MAATWERK

De quizvragen worden altijd op maat gemaakt in afstemming met de opdrachtgever. Het is mogelijk om een ronde vragen over de bedrijfstak of afdeling in de quiz te verwerken. Desgewenst kunnen de quizattributen zoals antwoordformulieren en fotorondes worden voorzien van uw bedrijfslogo.
Enthousiast geworden? Neem vrijblijvend contact op, wij helpen graag om er een onvergetelijk event van te maken.

TV spektakel

Dit format is een mix van diverse Nederlandse tv programma`s.De aller leukste spellen die ooit op tv waren zijn samengevoegd tot één grote spelshow! 
BN`ers raden in het spel van Carlo en Irene, Mondvaardigheid uit “De Jongens tegen De Meisjes”, Schreeuwlelijk uit het programma ”alles mag op vrijdag”, het verjaardagspel uit “Ik hou van Holland” en tot slot spelen onze muzikanten covers op diverse nummers en wordt de avond muzikaal afgesloten. Een avond onwijs lachen, gieren en brullen met je collega’s in een originele spelshow voor jong tot oud!

Referenties

CIM Solutions Inge Eshuis (12 mei 2017)
Zoals ik afgelopen vrijdagavond ook al tegen Henrike en alle leden van The Big Mo en de Top2000 spelshow heb gezegd, hebben wij van hen genoten tijdens het 25-jarig Jubileumfeest met onze klanten! Nogmaals heel hartelijk dank hiervoor.

Bol.com, Esmee Overbeek
Afgelopen vrijdag ons teamuitje laten verzorgen door Robbin. We hadden al eerder een afspraak gehad om mogelijkheden te bespreken en Robbin dacht hier heel goed in mee en kwam met super leuke suggesties. Uiteindelijk besloten om het ‘ik hou van holland’ spel te doen, maar dan ook met andere leuke spellen van de tv (schreeuw je lelijk, jongens tegen de meisjes etc.). Het was een top avond, Robbin hoort echt helemaal thuis in dit vak en met zijn enthousiasme krijgt hij iedereen mee. De gitarist was een hele leuke toevoeging en zorgt voor een hele leuke sfeer (meezingers!!) Alleen maar super positieve geluiden gehoord vanuit collega’s, ofterwijl: een mega succes! We gaan RB Producties zeker vaker inzetten binnen bol.com.


RTL Licensing & RTL Telekids 31 augustus 2015
Wij hebben Wie is de Mol zeilend gedaan waarbij we de opdrachten op de verschillende eilanden op ons aan het wachten waren.
Erg leuk en goed georganiseerd. Op voorhand was de samenwerking fijn. Wij wilde persoonlijke vragen en diverse producten toevoegen in het spel en dit was geen enkel probleem. Kortom een leuke activiteit waarbij “hoe goed ken je je collega’s” tot uiting komt. Bedankt voor de leuke middag!


Sité Wonen 27 december 2016, Ragonda Visser
We hebben tijdens de kerstborrel van onze organisatie genoten van het Top 2000 spel en het enthousiasme van jullie. Een gezellige avond met hilariteit en natuurlijk een fanatieke strijd tussen de mannen en de vrouwen. Voor herhaling vatbaar.

PV Wonion 17 oktober 2014, Inge
Hartelijk dank voor de gezellige avond die wij gisteravond met collega’s hadden. Eerst heerlijk gegeten (complimenten voor de Radstake) en daarna de top 2000 quiz. Iedereen kwam goed los en deed goed mee. We hebben veel gelachen. Door jouw enthousiasme, je broer live op de gitaar, een echte desk met drukknoppen, een geluksrad, heb je ons een supergezellige avond bezorgd. Echt een aanrader voor een leuk avondje uit. Ga zo door!

Tandarts uit Putten 
De ene dag sta je gaatjes te vullen en de andere dag sta je met volledige focus en een bezweet voorhoofd van spanning , vuur te maken om vervolgens met de juiste sleutel de kluis te openen, FANTASTISCH!

AOV Varsseveld 22 september 2015
Met onze bestuurs/commissieleden hebben we genoten van de Top2000-quiz! Fantastisch hoe jij, door je eigen enthousiasme, iedereen zo mee weet te krijgen in een ontzettend leuk spel! Ook onze complimenten voor Mark, met z’n fantastische gitaarspel, en Jari. We hebben een geweldige avond gehad. Dankjewel.

Auto Venderbosch BV 20 april 2015
Personeels feest gehad en geweldig vermaakt door Robin en zijn team. Niet moeilijk doen, gewoon plezier maken .Zeker aan te bevelen. Hulde.

Van Raam
1. Afgelopen zaterdag hebben jullie onze feestavond tot een geweldige avond gemaakt met jullie nieuwste Show TV Spektakel! Complimenten voor jullie enthousiasme, creativiteit en muzikaliteit! Het was perfect georganiseerd en iedereen heeft genoten. Een echte aanrader dus!

2. Afgelopen zaterdag hebben jullie gezorgd voor een geweldig bijdrage aan ons personeelsfeest.
Wat doen jullie dit geweldig, we hebben van iedereen ontzettend leuke reacties gekregen.
Van elk deel van jullie show ( de top 2000 ) hebben we genoten.
Succes verder! Bedankt hiervoor namens de organisatie van “Van Raam”

Reacties op de nieuwe spelshow: TV Spektakel
” Erg origineel, hilarische en zeer muzikaal’
” Voor ieder wat wils, erg leuk, echt een aanrader”
” Zeer afwisselend”
” Gigantische leuke avond gehad met tv spektakel als erg leuke spelshow”

Check beschikbaarheid en reserveer nu!

Offerte kunt u vrijblijvend bij ons opvragen door onderstaand formulier in te vullen. Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in zodat wij u zo snel en goed mogelijk verder kunnen helpen. Klik hier voor het formulier.