Logo

Hello Humanuity is een PEP-TED-TALK over echtheid in contactleggen: wat is er voor nodig om door te dringen tot mensen? Hoe zet je kordate stappen vol zelfvertrouwen? Wat betekent een relatie en commitment? Johan neemt alle zelfhulpboeken mee die hij de laatste jaren heeft verzameld, op zoek naar antwoorden. Zijn show is herkenbaar voor mensen met ambitie, dus ook voor jouw personeel of congresbezoekers.Vraag jij je ook af wat te doen om er de komende jaren iets moois van te maken? Iets prachtigs? Zodat je leven niet alleen op Facebook glanst? Heb je een grote droom en durf je niet goed?

Johan kan zijn verhaal toespitsen op jouw bedrijfssituatie of het thema van jouw bijeenkomst, zolang ‘succes’ en ‘persoonlijk leiderschap’ de boodschap is. Hiermee zet Johan een serieus thema ontspannen op de agenda.

Over Johan Stevens
Prijswinnend cabaretier Johan Stevens werd onlangs 40 jaar en daar schrok hij behoorlijk van. Veertig? Nu al?

‘Als je 40 bent, dan zou je toch eigenlijk een volwassen man moeten zijn? Gebalanceerd enzo?’ Johan zet op een rijtje wat hij er tot nu toe van gemaakt heeft en komt tot de conclusie dat hij het behoorlijk vindt tegenvallen. 

Klik hier voor een vrijblijvende offerteaanvraag!

Check beschikbaarheid en reserveer!

Offerte kunt u vrijblijvend bij ons opvragen door onderstaand formulier in te vullen. Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in zodat wij u zo snel en goed mogelijk verder kunnen helpen. Klik hier voor het formulier.