Logo

Bedrijven vertellen hier over hun ervaringen met The Big Mo.

  • Klik hier voor de reactie van Jan Willem Schipper van SYSMEX
  • Klik hier voor de reactie van AKZO NOBEL
  • Klik hier voor de reactie van Wendy van Snek van SYSMEX
  • Klik hier voor de reactie van SHEERENLOO VAN NELLE FABRIEK
  • Klik hier voor de reactie van directeur HR en manager communicatie van SUEZ NEDERLAND
  • Klik hier voor de reactie van de directeur van SUEZ NEDERLAND
  • Klik hier voor de reactie van directeur Servicepunt71 

Nuffic, Den Haag Marc Picauly (14 oktober 2017):
Het was fantastisch. Heel hard gelachen mede door het uitvergroten van onze thema's maar op dusdanige wijze dat je een spiegel wordt voorgehouden op een prettige manier. Precies waar we behoefte hadden om het seminar op zeer geslaagde wijze af te sluiten!

CIM Solutions Inge Eshuis (12 mei 2017):
Zoals ik afgelopen vrijdagavond ook al tegen Henrike en alle leden van The Big Mo en de Top2000 spelshow heb gezegd, hebben wij van hen genoten tijdens het 25-jarig Jubileumfeest met onze klanten! Nogmaals heel hartelijk dank hiervoor.

Cenergy - Jaarbeurs Utrecht (18 januari 2011):
'The Big Mo heeft voor ons een interactief en herkenbaar stuk cabaret opgevoerd. Door het stellen van vragen en het vragen om suggesties aan de zaal, raakt het publiek betrokken bij de verloop van het stuk, waardoor het 'eigen' wordt. Over het inlevingsvermogen van de spelers zijn wij zeer onder de indruk. Er is goed geluisterd naar onze wensen en daaraan heeft The Big Mo keurig voldaan. In de relatief korte tijd die te besteden was, hebben zij creatief stuk neergezet. De 'types' op het podium zijn grappig en bovenal herkenbaar. Kortom: onze complimenten!

Feenstra – De Glazen Ruimte (19-23 september 2011):
Op 19,20,21 en 23 september vonden onze personeelsfeesten plaats in de Glazen Ruimte, te Maarssen. Iedere avond wist de cabaretgroep contact te maken met het publiek en zich daarbij goed in te leven in de doelgroep. The Big Mo heeft op geheel eigen wijze de dagen op een ludieke wijze afgesloten. Een juiste dosis interactiviteit en improvisatie hebben voor een geslaagde afsluiting gezorgd die onze medewerkers nog lang bij zal blijven.