Logo
Like 500

Klik hier voor het aanvragen van informatie of om te boeken! THE BIG MO zet theater in als middel om de doelen van uw bedrijf te realiseren. Want dat is waar professioneel bedrijfstheater om draait: het effect dat u wilt bereiken bij uw doelgroep. De acteurs van The Big Mo verzorgen resultaatgerichte voorstellingen en workshops voor uiteenlopende branches en vakgebieden en op ieder organisatieniveau. Met humor, plezier en aandacht voor uw inhoud inspireren zij uw publiek. The Big Mo stimuleert de dialoog met de zaal, gaat het gesprek aan met uw gasten en maakt de inhoud zichtbaar en concreet in scenes. 

Zij kunnen daarbij prima samenwerken met uw opleiders, sprekers en trainers, er is tweerichtingsverkeer tussen spelers en publiek en ieder thema is geschikt.

The Big Mo helpt u informeren, motiveren en inspireren. Dat is de kracht van bedrijfstheater.

Talkshow of Meespeelvoorstelling op Maat
Een geïmproviseerde cabaretshow met uw bedrijf in de hoofdrol. De gasten zijn medewerkers uit uw bedrijf, van postkamer tot directie. De show is compleet met reclames, soaps, films en komedies. Het is net een avond TV kijken en lekker zappen. Een complete voorstelling met muziek, improvisatie en spel, mogelijk rondom elk gewenst thema.

Voorstelling op maat en Workshop teambuilding
Improvisatietheater leent zich perfect voor teambuilding. Ze leren de basis van improvisatie, en The Big Mo maakt van uw groep een team en laat de deelnemers in hoog tempo samenwerken, improviseren en pret maken. De workshop teambuilding werkt omdat improvisatietheater gericht is op doelgerichte samenwerking. Uw team gaat elkaar versterken door de ideeën van de ander krachtiger te maken en zo elkaar te laten schitteren. Een positieve ervaring, met veel humor. The Big Mo mocht al honderden teamleden samenbrengen. Uw team ook?

De laagdrempelige workshop teambuilding bevordert de samenwerking en laat onvermoede talenten en capaciteiten tot bloei komen. Zo ontdekken de deelnemers pas goed waar zij én hun team toe in staat zijn. Een bijzonder leuke en positieve ervaring die zij ook meenemen in de dynamiek van hun dagelijks werk.The Big Mo zorgt voor scherpe liedteksten en sketches en laat het publiek regelmatig aan bod komen. Een ideale teambuilding in combinatie met theatraal vermaak.

Bedrijfstheatermatch
Een dynamisch concept welke u vrij kunt invullen, bijvoorbeeld met effectieve, verdiepende workshops of een gezamenlijke voorstelling. Welke opzet u ook kiest, de ervaren acteurs en muzikanten van The Big Mo laten inhoud en humor voorop staan. The Big Mo zorgt ervoor dat uw thema’s op een onvergetelijke manier aan bod komen. Bedrijfstheatermatch is geschikt voor groepen vanaf 8 personen, tot een theater vol met uw personeel. Het leent zich uitstekend om fuserende teams te laten samenwerken, om een vermakelijke strijd te ontketenen tussen verschillende afdelingen en om een beleidsdag met het management mee af te sluiten.

Referenties

Bedrijven vertellen hier over hun ervaringen met The Big Mo.

  • Klik hier voor de reactie van Jan Willem Schipper van SYSMEX
  • Klik hier voor de reactie van AKZO NOBEL
  • Klik hier voor de reactie van Wendy van Snek van SYSMEX
  • Klik hier voor de reactie van SHEERENLOO VAN NELLE FABRIEK
  • Klik hier voor de reactie van directeur HR en manager communicatie van SUEZ NEDERLAND
  • Klik hier voor de reactie van de directeur van SUEZ NEDERLAND
  • Klik hier voor de reactie van directeur Servicepunt71 

Nuffic, Den Haag Marc Picauly (14 oktober 2017):
Het was fantastisch. Heel hard gelachen mede door het uitvergroten van onze thema's maar op dusdanige wijze dat je een spiegel wordt voorgehouden op een prettige manier. Precies waar we behoefte hadden om het seminar op zeer geslaagde wijze af te sluiten!

CIM Solutions Inge Eshuis (12 mei 2017):
Zoals ik afgelopen vrijdagavond ook al tegen Henrike en alle leden van The Big Mo en de Top2000 spelshow heb gezegd, hebben wij van hen genoten tijdens het 25-jarig Jubileumfeest met onze klanten! Nogmaals heel hartelijk dank hiervoor.

Cenergy - Jaarbeurs Utrecht (18 januari 2011):
'The Big Mo heeft voor ons een interactief en herkenbaar stuk cabaret opgevoerd. Door het stellen van vragen en het vragen om suggesties aan de zaal, raakt het publiek betrokken bij de verloop van het stuk, waardoor het 'eigen' wordt. Over het inlevingsvermogen van de spelers zijn wij zeer onder de indruk. Er is goed geluisterd naar onze wensen en daaraan heeft The Big Mo keurig voldaan. In de relatief korte tijd die te besteden was, hebben zij creatief stuk neergezet. De 'types' op het podium zijn grappig en bovenal herkenbaar. Kortom: onze complimenten!

Feenstra – De Glazen Ruimte (19-23 september 2011):
Op 19,20,21 en 23 september vonden onze personeelsfeesten plaats in de Glazen Ruimte, te Maarssen. Iedere avond wist de cabaretgroep contact te maken met het publiek en zich daarbij goed in te leven in de doelgroep. The Big Mo heeft op geheel eigen wijze de dagen op een ludieke wijze afgesloten. Een juiste dosis interactiviteit en improvisatie hebben voor een geslaagde afsluiting gezorgd die onze medewerkers nog lang bij zal blijven. 

Belevenissen

Stugge Friezen? Geweldig personeel!

Wanneer iemand tijdens het intakegesprek voor een improvisatieshow waarschuwt voor de mogelijke stugheid van het publiek, dan denk ik altijd: leuk, die gaan we lekker losmaken tijdens onze bedrijfsvoorstelling.

Zo ook deze keer, toen The Big Mo gevraagd was om twee keer een maatwerkvoorstelling te spelen voor het personeel van Proloog. Nu was het bij deze voorstelling op maat ook echt de bedoeling om mensen in een losse sfeer te laten reflecteren op hun werkzaamheden, de contacten met collega's wat te verstevigen, maar vooral ook om het publiek eens heerlijk te laten lachen. Als een bedankje voor de kracht en energie waarmee ze samen de organisatie door een zware tijd hadden geholpen.

“ Stug publiek!” Schoot me nog door mijn hoofd, toen we het toneel opliepen. “Rustig beginnen, geef ze de tijd”. En daar zaten ze... Een zaal vol Friezen. Hun ogen strak gericht op het podium, veelal armen over elkaar gevouwen.

Binnen vijf minuten ging het dak er af! Al tijdens de kennismakingsoefening, waarbij we mensen vroegen om ondermeer na te denken over wat ze trots maakt op hun eigen werk, en waar ze hun inspiratie vandaan halen, kwamen er mooie reacties en open bijdragen. En er werd zowaar al gelachen. Geen zenuwen lach, geen angstlach omdat er iets in de microfoon gezegd moest worden, maar oprechte, bulderende lachsalvo's van mensen die pret wilden maken met elkaar, en welgemeend applaus voor diegenen die iets moois deelden met de zaal.

De rest van de twee voorstellingen was een eitje. De suggesties uit het publiek waren inventief, onze acteurs lekker op dreef en de reacties achteraf gul en gemeend.

Ik zou graag willen claimen dat dit allemaal komt door onze jarenlange ervaring en vakmanschap als improvisatie-acteurs. Door de weloverwogen opbouw van zo'n voorstelling, het voorbereidend werk zodat we weten waar en voor wie we spelen  -en dat is natuurlijk ook zo ;-)...- maar ik weet ook dat de sfeer in een organisatie van binnen komt. Alles wat wij in zo'n geval hoeven te doen is te faciliteren, zodat al die positieve energie naar buiten kan, en zichtbaar wordt.

Het motto van de dag was: Wat je aandacht geeft dat groeit! En daar hebben we graag aan bijgedragen door alle 300 personeelsleden de aandacht te geven die ze verdienen, in de vorm van zo'n persoonlijke voorstelling die we samen met het publiek tot stand laten komen.

Door Martijn Loerakker

Biografie

De theatergroep The Big Mo is opgericht door Martijn Loerakker in 2005. Onder zijn leiding maakt The Big Mo cabareteske en op improvisatie gebaseerde voorstellingen. Hierdoor is geen enkele voorstelling hetzelfde. De afgelopen jaren heeft The Big Mo verschillende voorstellingen gemaakt, allemaal op basis van improvisatie en cabaret. Voor zowel het bedrijfsleven, het theater en het voortgezet onderwijs.

De basisacteurs:

Martijn Loerakker
Martijn is de initiatiefnemer van The Big Mo. Hij is verantwoordelijk voor het cabaret, is de muzikaal leider en speelt mee in de verschillende voorstellingen. Martijn is finalist bij het Groninger studenten cabaretfestival in 2000. Sindsdien is  hij bezig met kleinkunst, poëzie, tekstschrijven en improvisatietheater.

Monique van Aken
In1994 studeert Monique af aan de Haagse Acteer Studio. Sindsdien is zij werkzaam als trainingsactrice voor verschillende bedrijven. Daarnaast is Monique ook fotomodel en dramadocente. In de voorstellingen van The Big Mo is zij één van de vaste spelers.

Technische Lijst

Klik hier voor de technische lijst.

Check beschikbaarheid en reserveer!

Offerte kunt u vrijblijvend bij ons opvragen door onderstaand formulier in te vullen. Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in zodat wij u zo snel en goed mogelijk verder kunnen helpen. Klik hier voor het formulier.